Single en actief, maar niet alleen bij Nosun groepsreizen!

Ben je single, altijd in voor avontuur, maar wil je liever niet alleen op reis in Europa? Ga dan op een gezellige groepsreis met enthousiaste begeleiding met Nosun, de avontuurlijke en actieve reisspecialist, en kies de reis die bij je past!

Nosun heeft groepsreizen naar België, Duitsland, Engeland, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Schotland, Turkije, Zweden, Zwitserland. Een greep uit het gevarieerde aanbod :

Actief weekend in de Belgische Ardennen
Wil je een korte actieve break dan zijn de Ardennen een aanrader!
Ga kanoën op de rivier de Ourthe of maak een wandeltocht in deze prachtige omgeving. Een prima manier om een eerste keer een groepsreis te beleven.

Geniet van de prachtige natuur in Zweden
Waar kun je beter genieten van de natuur dan in Zweden? Dit land heeft nog volop ongerepte natuur waar je tijdens het hiken, kanoën of mountainbiken zo maar een eland, beer of vos tegen kunt komen. Overnachten doe je in comfortabele accomodaties, maar ook wildkamperen staat op het programma. Zo ervaar het echte Zweden in de natuur!
Ook is het mogelijk om een wintervakantie te boeken bij Nosun. Je kunt aan vele leuke activiteiten deelnemen zoals een Sneeuwscootersafari, Sledehondentocht, Sneeuwschoenwandeltocht met GPS, IJsvissen, skiën of snowboarden. Of boek een wintersportvakantie waar skiën of snowboarden centraal staan.

Zonovergoten Sardinië
Geniet op dit Italiaanse eiland van de schitterende natuur, de azuurblauwe zee en het prachtige binnenland. Mountainbiken, watersportactiviteiten zoals zwemmen en snorkelen behoren tot de mogelijkheden, maar ook is het interessant om de prehistorische Nuraghen te bekijken, dit zijn mysterieuze torens van opgestapelde stenen die over het hele eiland te vinden zijn. Geniet na een drukke actieve dag van een heerlijke Sardijnse maaltijd. Dit is pas vakantie!

Kortom, wil je een actieve vakantie die met liefde en ervaring is samengesteld? Maak dan je keuze uit een van de groepsreizen van Nosun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *